Fingerfood med råvildt

 

 

 

Ingredienser

Rådyrkød i bidstørrelse stykker
Æblejuice (nok til at dække kødet)
Rød pesto
Miniromaine- eller hjertesalatblade (1 pr. bid)
Friske æbler skåret i tynde båd
Mel, slat og peber
Smør
Tyttebærsyltetøj

 

Sådan gør du

  1. Rens kødet for sener og skær det ud i bidstørrelse stykker (ca. 2 x 5 cm)
  2. Læg kødet i en beholder og dæk kødet med æblejuice 2-3 timer
  3. Læg bladene enkeltvis ud på et fad og kom en klat rød pesto på
  4. Dyp kødet i en blanding af mel, salt og peber
  5. Steg kødet i smør ca. 2 minutter på hver side på en meget varm pande
  6. Lad kødet hvile i sølvpapir 5-10 minutter
  7. Skær æblerne, så de er klar
  8. Læg kødet på bladene.
  9. Pynt med æblesiver og en klat tyttebærsyltetøj
  10. Spis straks.