Ingredienser
Rådyrkød i bidstørrelse stykker
Æblejuice (nok til at dække kødet)
Rød pesto
Miniromaine- eller hjertesalatblade (1 pr. bid)
Friske æbler skåret i tynde båd
Mel, slat og peber
Smør
Tyttebærsyltetøj
Sådan gør du
- Rens kødet for sener og skær det ud i bidstørrelse stykker (ca. 2 x 5 cm)
- Læg kødet i en beholder og dæk kødet med æblejuice 2-3 timer
- Læg bladene enkeltvis ud på et fad og kom en klat rød pesto på
- Dyp kødet i en blanding af mel, salt og peber
- Steg kødet i smør ca. 2 minutter på hver side på en meget varm pande
- Lad kødet hvile i sølvpapir 5-10 minutter
- Skær æblerne, så de er klar
- Læg kødet på bladene.
- Pynt med æblesiver og en klat tyttebærsyltetøj
- Spis straks.